beaulinde

Schoonheidssalon

Over beaulindeSchoonheidssalon Beaulinde

Via deze site kan je kennis maken met mijn schoonheidssalon in Langeveen en de natuurzuivere behandelingen die bij mij gegeven worden. Sinds 2018 heb ik mijn vakdiploma Allround schoonheidsspecialiste en beoefen ik dit vak met erg veel passie en plezier!

Sinds de start van mijn salon aan huis in 2019, is schoonheidssalon beaulinde aangesloten bij de ANBOS, de Nederlands Branche organisatie voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten. 

In 2021 heb ik de basiscursus productkennis van MARIA ÅKERBERG Deepskin Organics bij MARIA ÅKERBERG AB bijgewoond (online), en heb toen als reseller dit prachtige, natuurzuivere huidverzorgingsmerk geïntroduceerd in mijn salon! 

De visie van schoonheidssalon beaulinde op huidverbetering.

Bij schoonheidssalon beaulinde staan wij voor kwaliteit van onze behandelingen & producten als het gaat om huidverbetering. Daaom werk ik met een puur, 100% natuurzuiver & biologisch merk, geef ik mijn klanten alle tijd en aandacht die ze verdienen, denk met ze mee en geef adviezen als het gaat om huidverzorging voor thuis. Schoonheidssalon beaulinde staat ook voor ontspanning, ik merk dat mijn klanten tot rust komen, meer energie krijgen en na een bezoekje aan mijn salon tevreden weer naar huis gaan en dat geeft mij voldoening!


Visie van MARIA ÅKERBERG

Voorvechter van natuurlijke schoonheid sinds 1995

Ik wil de wereld mooier maken. Eén niet-giftig product tegelijk. Ik heb MARIA ÅKERBERG opgericht omdat ik geen echte, eerlijke huidverzorging kon vinden die geen synthetische snelkoppelingen gebruikte of afbreuk deed aan de kwaliteit. Ik wilde de natuurlijke schoonheid in ons allemaal vastleggen en de inherente kracht van de natuur benutten. Het werd mijn motivatie toen ik begon in 1995 en het zit net zo sterk in mij vandaag. Het is een drijvende kracht die me constant nieuwsgierig houdt, altijd scherp.

Voor mij gaat het erom het beste te maken van wat we al hebben, wat de natuur ons heeft gegeven. In deze tijd geloof ik dat het zowel een verplichting als een recht is. Het kiezen van de verkeerde huidverzorging zal niet alleen een deuk in uw portemonnee maken. Je huid betaalt een hogere prijs dan je misschien denkt. Om nog maar te zwijgen over onze omgeving. Ik geloof dat iedereen recht heeft op echte huidverzorging en te weten waarvoor ze betalen. Daarom worden onze producten alleen verkocht door mensen die weten waarover ze praten. Daarom vervaardigen we in onze fabriek niets op kosten van iemand anders, zeker niet de dieren. En daarom gebruiken we alleen natuurlijke mineralen en biologisch gecertificeerde ingrediënten die zowel voor ons lichaam als voor de planeet waarop we leven zorgen. Zo eenvoudig is het. 

 


Schoonheidssalon beaulinde
Weuststraat 29

7679WC Langeveen

Tel: 0630-131834

E-mail: info@beaulinde.nl

KvK nr 73621668

BTW NL002399840B18

IBAN NL07 INGB 0008 7076 81