beaulinde

Schoonheidssalon

Over beaulindeSchoonheidssalon Beaulinde

Via deze site kan je kennis maken met mijn schoonheidssalon in Langeveen. Sinds 2018 heb ik mijn vakdiploma Allround schoonheidsspecialiste en beoefen ik dit vak met erg veel passie en plezier!

Sinds de start van mijn salon aan huis in 2019, is schoonheidssalon beaulinde aangesloten bij de ANBOS, de Nederlands Branche organisatie voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten. 


De visie van schoonheidssalon beaulinde.

In de salon wil ik mijn klanten graag in de watten leggen en helpen om de huid in goede conditie te houden. Ik geef mijn klanten tijd en aandacht tijdens de behandeling, werk aan de verbetering van hun huid, denk met ze mee en geef adviezen als het gaat om huidverzorging voor thuis. Schoonheidssalon beaulinde staat ook voor ontspanning, ik vind het fijn als mijn klanten na een bezoekje aan mijn salon weer ontspannen de deur uit gaan. Daar doe ik het voor!


De merken in de salon:

In 2021 heb ik de basiscursus productkennis van Maria Åkerberg  gevolgd. Ik heb toen dit natuurlijke Zweedse huidverzorgingsmerk geïntroduceerd in mijn salon! De producten zijn op basis van pure ingrediënten en heerlijke etherische oliën. Ze zijn erg mild voor de huid en geschikt voor alle huidtypes!


Visie van Maria Åkerberg

Natuurlijke huidverzorgingsproducten sinds 1995.

''Ik wil de wereld mooier maken met deze natuurlijke producten. Ik heb Maria Åkerberg opgericht omdat ik destijds geen echte, eerlijke huidverzorging kon vinden.. Ik wilde de natuurlijke schoonheid in ons allemaal vastleggen en de kracht van de natuur benutten. Het werd mijn motivatie toen ik begon in 1995 en dit is nog steeds mijn doel. Het is een drijvende kracht die me constant nieuwsgierig houdt!

Voor mij gaat het erom het beste te maken van wat we al hebben, wat de natuur ons heeft gegeven. Onze producten worden alleen verkocht door erkende schoonheidsspecialistes. We vervaardigen in onze fabriek niets op kosten van iemand anders, zeker niet de dieren. We gebruiken alleen natuurlijke mineralen en biologische ingrediënten die zowel voor onze huid als voor de planeet waarop we leven goed zijn. Zo eenvoudig is het!'' 


In 2024 heb ik een theorie en praktijk training gevolgd bij Ministry of Beauty in Apeldoorn en heb ik leren werken met de producten van Absolution. Absolution is een huidverzorgingsmerk uit Frankrijk met biologisch gecertificeerde producten. Ze zijn 100% natuurlijk, puur, en zijn goed voor mens en natuur. De producten zijn makkelijk af te stemmen naar de behoefte van uw huid, door middel van een uniek mix en match systeem. Op deze manier kan ik een gezichtsbehandeling op maat geven, voor zowel vrouwen als mannen geschikt!

 Visie van Absolution 

Noem het een revolutie. Een verademing. Een nieuwe benadering van schoonheid. Een ding is zeker: het Franse cosmeticahuis Absolution is verrassend anders. Zowel qua uiterlijk als inhoud. Minimalistisch. Individueel. Biologisch. Zo puur als de natuur zelf. Verkrijgbaar in Nederland, bij de betere cosmeticaspecialist.

Huidverzorging in de meeste pure zin van het woord. Effectief uiteraard, en tegelijk een genot om te gebruiken. En vooral ook: persoonlijk, dus af te stemmen op de specifieke behoefte van uw huid. Producten met een ziel. Samengesteld uit alleen de beste ingrediënten – direct uit de natuur of biologisch geteeld.

Het eerste wat opvalt aan Absolution is de minimalistische, organische vormgeving. Kunstzinnige dessins en verrassende vormen. Ingenieus in zijn eenvoud. Discreet en tegelijk chic. Anders dan welk ander merk dan ook. Dat geldt ook voor de inhoud. Een compact, overzichtelijk assortiment met producten die zijn aan te passen op de dagelijkse behoeften en stemmingen van de huid. Altijd een antwoord op maat – voor hem en haar, voor elke leeftijd. Met als alles overtreffend doel: de schoonheid van de huid behouden.


Schoonheidssalon beaulinde
Weuststraat 29

7679WC Langeveen

Tel: 0630-131834

E-mail: info@beaulinde.nl

KvK nr 73621668

BTW NL002399840B18

IBAN NL07 INGB 0008 7076 81