beaulinde

Schoonheidssalon

Over beaulindeSchoonheidssalon Beaulinde

Via deze site kan je kennis maken met mijn schoonheidssalon in Langeveen. Sinds 2018 heb ik mijn vakdiploma Allround schoonheidsspecialiste en beoefen ik dit vak met erg veel passie en plezier!

Sinds de start van mijn salon aan huis in 2019, is schoonheidssalon beaulinde aangesloten bij de ANBOS, de Nederlands Branche organisatie voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten. 


De visie van schoonheidssalon beaulinde.

In de salon wil ik mijn klanten graag in de watten leggen en helpen om de huid in goede conditie te houden. Ik geef mijn klanten tijd en aandacht tijdens de behandeling, werk aan de verbetering van hun huid, denk met ze mee en geef adviezen als het gaat om huidverzorging voor thuis. Schoonheidssalon beaulinde staat ook voor ontspanning, ik vind het fijn als mijn klanten na een bezoekje aan mijn salon weer ontspannen de deur uit gaan. Daar doe ik het voor!

In 2021 heb ik de basiscursus productkennis van MARIA ÅKERBERG gevolgd. Ik heb toen dit natuurlijke Zweedse huidverzorgingsmerk geïntroduceerd in mijn salon! Alle producten die ik gebruik tijdens de behandelingen zijn op basis van pure ingrediënten en heerlijke etherische oliën. De producten zijn erg mild voor de huid en geschikt voor alle huidtypes!


Visie van MARIA ÅKERBERG

Natuurlijke huidverzorgingsproducten sinds 1995.

Ik wil de wereld mooier maken met deze natuurlijke producten. Ik heb MARIA ÅKERBERG opgericht omdat ik destijds geen echte, eerlijke huidverzorging kon vinden.. Ik wilde de natuurlijke schoonheid in ons allemaal vastleggen en de kracht van de natuur benutten. Het werd mijn motivatie toen ik begon in 1995 en dit is nog steeds mijn doel. Het is een drijvende kracht die me constant nieuwsgierig houdt!

Voor mij gaat het erom het beste te maken van wat we al hebben, wat de natuur ons heeft gegeven. Onze producten worden alleen verkocht door erkende schoonheidsspecialistes. We vervaardigen in onze fabriek niets op kosten van iemand anders, zeker niet de dieren. We gebruiken alleen natuurlijke mineralen en biologische ingrediënten die zowel voor onze huid als voor de planeet waarop we leven goed zijn. Zo eenvoudig is het! 

 


Schoonheidssalon beaulinde
Weuststraat 29

7679WC Langeveen

Tel: 0630-131834

E-mail: info@beaulinde.nl

KvK nr 73621668

BTW NL002399840B18

IBAN NL07 INGB 0008 7076 81